Welong lese- og deleklubb

For å bygge en lærende organisasjon, skape en intern kulturell atmosfære, forbedre samholdet og bekjempe effektiviteten til bedriften, og forbedre den uavhengige læringsevnen og den omfattende kvaliteten til ansatte, holder Welong en boklesefest.

September var den første lesefesten til Welong etter revisjonen.Selskapet holdt spesielt et mobiliseringsmøte.Etter forklaringen og konsensus fra verten var noen mennesker nysgjerrige og andre ventet, og alle var på topp og engasjerte seg aktivt i det.

Den første uken sendte alle inn mye kjernehøst, detaljerte lesenotater og raffinerte ideer med nye og brede tenkerom.

Den andre uken varierer leseforbedring og selvrefleksjon fra person til person, og hver person gjør en målrettet dybdeanalyse av seg selv og legger frem forbedringsplaner og gjennomføringstid.

Ved å gå inn i den tredje uken var teamkonsensusmøtet utvilsomt det mest fantastiske.Det var seks medlemmer i en stor gruppe og fire medlemmer i en liten gruppe.Alle ga uttrykk for sine meninger og utdypet sine synspunkter i detalj.

I den fjerde uken av delingsmøtet skal den utvalgte gruppelederen holde en presentasjon på scenen.Gruppelederen vil introdusere teammedlemmene sine, forklare læringspunktene og forbedringsplanene til hvert gruppemedlem, dele høydepunktene i teamdiskusjonen og holde en oppsummeringstale.

Til slutt vil Wendy dele konklusjonen og oppsummere gjennomføringsplanen.Til slutt skal vi stemme frem det beste laget og dele ut prisen!Første lesning ble avsluttet med applaus.

Metoden for å lese, i trinn for trinn, les og tenk nøye.Hver måned med å tenke intensivt lese en bok, et år kan vi intensivt lese 12 bøker, akkumulert over tid, fordel!

Håper alle vil legge fra seg elektroniske produkter, plukke opp favorittbøkene sine, sitte alene under lampen, nyte den stille lesestunden og absorbere kunnskapens næringsstoffer.


Innleggstid: Sep-01-2022